Eddie`s Golden Produkter

Selvstendig forhandler for: GNLD International
www.goldenprodukter.com

Eddie's data og golden produkter

Tlf: +47 92634448
mail: post@goldenprodukter.com
Eddie's data Priser Rengjøring Kropp / Hudpleie Kosttilskudd Om Golden

 

Rengjøringsprodukter. (Hjem - Miljø).

Super 10:
grovrengjøringsmiddel.
Det eneste midlet du trenger for all grovrengjøring. Super 10 har nemlig en trippelaktiv sammensetning
som først trenger inn, løser opp og til slutt suger opp smusset slik at det blir lett å fjerne. Super 10 gjør rent og friskt med minimal arbeidsinnsats. Bruksområdene er uendelige. Kjøkken, baderom, golv, fliser, plast, vinyl, ovner ... Ja, Super 10 fungerer faktisk også utmerket til motorvask. Super 10 hjelper dessuten til å fjerne småflekker på tepper og klær.


LDC:
oppvask og lettrengjøringsmiddel.
Et kraftfullt konsentrert oppvaskmiddel som til og med fungerer i kaldt vann. LDC er også så skånsomt at det også kan brukes som håndsåpe. LDC kan også utmerket brukes til lettere rengjøring i hjemmet. Håndvask av ømtålige klesplagg er et annet bruksområde der LDC kan brukes med utmerket resultat.

G1:
vaskepulver.
G1 er et allround vaskepulver for alle tekstiler. Det vasker maksimalt rent ved forskjellige temperaturer og fungerer like bra til hjemmebruk som til profesjonelle vaskerier. Vaskepulveret er konsentrert og er derfor både økonomisk og drøyt i bruk.

Soft:
skyllemiddel.
En liten mengde Soft i det siste skyllevannet gjør vasken herlig myk og fri for statisk elektrisitet. Like fin til håndvask som til maskinvask. Suverent også for antistatbehandling av tepper.

 

Bla gjenom Gnld sin produktkatalog her