Eddie`s Golden Produkter

Selvstendig forhandler for: GNLD International
www.goldenprodukter.com

Eddie's data og golden produkter

Tlf: +47 92634448
mail: post@goldenprodukter.com
Eddie's data Priser Rengjøring Kropp / Hudpleie Kosttilskudd Om Golden

 

 

Kosttilskudd:Formula IV:
en multivitamin og mineralkapsel for økt energi og vitalitet.
Tre-en-en(Quadrieekstrakt) er en viktig basis i Formula IV.Denne kombinasjonen av kornkonsentrat er utvunnet av meget næringsrike kilder: hvetekim,riskli,soyabønner og tistel. Formula IV er et fullverdig kosttilskudd som gir deg mer enn et vanlig vitamin og mineralpreparat og inneholder 11 vitaminer og 7 mineraler.
Nutrishake:
en god og næringsrik proteindrikk som raskt gir energi ved fysisk trening eller som allment tilskudd.
Nutrishake finnes med vanilje,sjokolade eller jordbærsmak og blandes med juice eller melk. Hvorfor ikke som et godt og lite mellommåltid for hele familien.

Aloe Vera Plus:
en velsmakende drikk basert på aloe vera-gele.
En utsøkt drikk som inneholder aloe vera-gele og en urteblanding med kamille,sitron og gingseng. Urteblandingen har ingen annen funksjon enn å gi en deilig,frisk smak. Aloe Vera Plus er alloinfri.

Multi:
en jernfri vitamin og mineraltablett.
Kroppens balanse av vitaminer og mineraler er viktige. Mange tradisjonelle multivitamin og mineralprodukter inneholder jern,noe som ikke er nødvendig for de personene som får tilstrekkelig med jern via kosten. Derfor har GNLD utviklet Multi, en helt jernfri tablett som inneholder 11 vitaminer og 6 mineraler.

Tre-en-en:
et tilskudd av fettsyrer, livsviktige for cellenes funkjsjon.
Tre-en-en tilfører de nyttige fettene, lipider og steroler, som kan mangle på grunn av foredling av matvarer, dårlig kosthold eller lav kaloridietter. Et unikt helkornsekstrakt som utvinnes fra hvetekim , riskli og soyabønner.

Carotenoid Complex:
et karotenoidtilskudd.
Karotenoider er viktige næringsstoffer som beskytter de fettholdige delene i cellene og som du får i deg ved å spise frukt og grønnsaker. Eksperter anbefaller et daglig inntak av minst 6 mg karotenoider men de fleste av oss får ikke i oss mer enn 1.5mg pr.dag.Carotenoid Complex er det første produktet som oppfyller dette behovet i en eneste kapsel.

Ønsker du å vite mer om Karotenoider?

Flavonoid Complex:
et flavonoidtilskudd.
Flavonoid Complex er et unikt kosttilskudd som inneholder antioksidantene : flavonoider som beskytter de vannholdige områdene inni og rundt cellene. I Flavonoid Complex inngår et bredt spekter av flavonoidrike frukt og grønnsaker.

Crucifeous Pluss:
et cruciferoustilskudd.
Ingrediensene i Cruciferous Plus gir en naturlig beskyttelse mot frie radikaler. De hjelper også til å motvirke de skadelige effektene fra miljøforurensninger. Cruciferous Plus inneholder en ekslusiv sammensetning av planter fra korsblomstfamilien f eks. brokkoli,redikk,sennep,brønnkarse og forskjellige kålsorter.

Sustained Realease Vitamin-C:
et C-vitamintilskudd.
En meget C-vitaminrik tablett. Den unike sammensetningen i Sustained Release Vitamin-C gjør at kroppen kan tilgodegjøre seg vitaminet bedre fordi det absorberes langsommere.

All C:
et C-vitamintilskudd.
En tyggetablett med appelsinsmak som gir deg C-vitaminer. det perfekte alternativet for deg som ikke liker å svelge tabletter. Inneholder ren appelsinjuice.

Garlic Allium Complex:
et hvitløkstilskudd.
Hele hvitløkens kraft i tablettform. Vårt tilskudd inneholder hvitløk ,løk, purre, og gressløk, samt rosmarin som antioksidant. En komplett miks av alliumgrønnsakenes familier av næringstoffer, med garantert høy dose allicin. Oppløses ikke i magesyren, men i tarmmiljøet.

Omega-3:
et kosttilskudd som inneholder ren laksolje
Ren laksolje er et konsentrert kosttilskudd som inneholder de flerumettede fettsyrene EPA og DHA. Disse syrene kan i dag være vanskelige å få i seg i fullverdige mengder fordi mengden forurensninger ofte er høy i den fisken som fanges i innsjøer og havområder nær storbyer og industri. Laksoljen er den reneste av fiskeoljene og utvinnes bare av laks som lever i det rene vannet i Nordishavet.

Betaguard:
din beskyttelse mot ytrs forurensninger.
Et kosttilskudd fullt av antioksidanter - cellenes fremste forsvarere. I Betaguard inngår betakaroten,sink,kobber,selen,E-ogC-vitamin som sammen gir cellene beskyttelse.

Wheat Germ Oil with Vitamin E:
et kosttilskudd som inneholder hele E-vitaminfamilien.
Kaldpresset hvetekimolje som inneholder naturlig E-vitamin direkte fra den næringsrike hvetekimen. E-vitamin er en viktig antioksidant som beskytter de membraene som finnes i nerver, muskler og hjerte og karsystem som inneholder fett.

Kal-Mag:
et mineraltilskudd.
Kalsium og magnesium er to viktige mineraler som kroppen trenger for å fungere. Mange voksne spiser ikke tilstrekkelig mye kalsiumrike produkter for å dekke sitt kalsiumbehov. Kalsium og magnesium i tilstrekkelige mengder er også nødvendig for at nervesystemet,muskelfunksjoner og sirkulasjon skal være i balanse.

Acidophilus Pluss:
et kosttilskudd som sørger for nyttige bakterier.
Et kosttilskudd som gir 5 forskjellige typer av melkesyredannede bakterier for å opprettholde en sunn balanse av mikroorganismer i mage-tarmkanalen. Disse "vennlige" lactobasiller hjelper også til med å forhindre vekst av uønskede mikroorganismer.

Bla gjenom Gnld sin produktkatalog her