Eddie`s Golden Produkter

Selvstendig forhandler for: GNLD International
www.goldenprodukter.com

Eddie's data og golden produkter

Tlf: +47 92634448
mail: post@goldenprodukter.com
Eddie's data Priser Rengjøring Kropp / Hudpleie Kosttilskudd Om Golden

 

 

GNLDs Verdier & Filosofi.
I GNLD er vi urokkelig lojale mot våre grunnleggende verdier, og disse verdiene styrer alt vi gjør. De binder oss sammen til et team, og tiltrekker oss mennesker som deler våre ideer. Disse verdiene representerer for oss alle en arv som må ivaretas hver dag og i alt vi foretar oss :

Absolutt integritet i alt vi sier og gjør.

I GNLD gjelder "Det som er riktig" og den gylne regel er ikke bare vakre ord.... de er kjernen i hvordan vi driver vår forretningsvirksomhet. Siden 1958 har all virksomhet i GNLD blitt styrt av prinsippet "Hva som er riktig".

Hva er riktig for kunden?

I GNLD er mennesker nummer en. Derfor forsikrer vi oss om at hvert produkt vi fremstiller oppfyller høyeste mulige kvalitetskrav og virkelig tilfredstiller menneskers behov. Vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredstillelse er så sterk at vi tilbyr 100% returrett på hvert produkt vi fremstiller.

Hva er riktig for forhandleren?

GNLDs mulighet er utformet slik at hvem som helst uansett alder, kjønn, utdanning eller yrke kan drive sin egen virksomhet. Du kan bygge opp din egen virksomhet etter dine egne ambisjoner, talent og energi - med GNLD er det ingen begrensning. GNLDs generøse markedsføringssystem kompenserer forhandlere etter personlig produktsalg og for at de formidler muligheten og lærer andre å gjøre det samme. Takket være direktesalgets unike forutsetninger kan forhandlere ha både detaljsalg - og grossistfortjenester uten "mellomledd". GNLD kan hjelpe deg å oppnå akkurat ditt mål, i din egen takt, i ditt eget hjem og som din egen sjef.

Hva er riktig for foretaket?

GNLD har en veletablert posisjon og tilvekst etter førti år, noe som viser at foretaket bygger på sunne forretningsprinsipper. Langsiktig planlegging med tanke på fremtidig vekst ligger bak alle foretakets beslutninger. Foretaket bruker en rimlig del av overskuddet til å investere i forskning og ny produkt utvikling og for at produktene skal oppfylle våre strenge normer for kvalitetskontroll.

Hva er riktig for miljøet?

Helt siden 1958 har GNLD produsert og distribuert biologiske nedbrytbare rengjøringsmidler, med lav dosering og lav påvirkning, som er skånsomt for miljøet. Med tanke på den økende innsikten om at personlig helse og velvære er ensbetydende med vår jords helse og velvære, satser GNLD på følgende tre områder innen miljøvern:
Redusere avfall og redusert bruk av ikke fornybare ressurser og ikke gjenn vinningsbare matrialer.
Gjenbruk av kontormatriell i stedet for engangsmatriell.
Gjenvinning av avfall fra GNLDs kontor, lager, labratorier og produksjonsanlegg.

Hva er riktig for samfunnet?

GNLD er stolt av sin støtte til samfunnsinnsats for å gi hjelp, assistanse og glede til mindre heldigstilte mennesker. GNLD har f.eks. gitt støtte til SOS Barnebyer, pengedonasjoner til Cystic Fibrosis i Europa, matdonasjoner til byer i USA og kosttilskudd til handikappede barn i Australia, for å skape en positiv forandring i menneskers liv. Det er vårt partnerskap med kunder og forhandlere, vår respekt for miljøet og vårt bidrag til samfunnet som sikrer vår framtidige framgang. Vi føler et sterkt ansvar som foretak og vil alltid opprettholde GNLDs filosofi om å gjøre "hva som er riktig".

Mennesker er nummer 1 i alt vi gjør.

Vi tror at det første steg mot å fullføre ethvert stort mål er å fokusere på andres mål og drømmer, og den største tilfredsstillelse oppnås ved å se andre arbeide for å virkliggjøre sine drømmer... og klare det. Faktum er at vi i GNLD helt og holdent tror på betydningen av å dele meg seg og å bry seg om sine medmennnesker. Vi har også ansvaret for å dele med oss av muligheten, dele med oss av produktene samt dele med oss av våre egne erfaringer. Ved å følge denne grunnleggende filosofien og hjelpe andre til oppnå sine mål, hjelper du også deg selv til å oppnå dine egne mål og drømmer. Det er viktig å huske at det du gir ut av deg selv, får du titalls tilbake.

Produkter som fungerer.

Det som gjør at GNLD ligger langt foran alle andre er våre produkter - produkter som fungerer, og tiltrekker kunder som bruker dem resten av livet. Med over 40 års lederskap innenfor utvikling og produksjon av produkter av høyeste kvalitet, vil GNLD alltid levere produkter som ligger langt framme for å oppfylle menneskers behov over alt.

Like muligheter for alle.

Uansett kjønn, rase, alder, kultur, politikk, religion, utdanningsnivå eller yrke, tilbyr GNLD muligheten til et bedre liv - det livet du har drømt om. GNLD "Empower people", oppmuntrer mennesker til å lede ved selv å være et eksempel og alltid, uansett bakgrunn, dømme etter reultat.

Langsiktig visjon.

GNLD har formidlet førsteklasses produkter, velstand og frihet siden 1958. Ettersom våre beslutninger baseres på langsiktige globale mål, bygger GNLDs visjon bro over midlertidige motenykker og trender slik at vekst og stabilitet garanteres for kommende tiår. Som medlem av GNLD familien, arbeider disse verdiene til DIN fordel.... og via deg til fordel for alle du møter. GNLD er ganske enkelt den beste muligheten for mennesker idag til å ta ansvar for sine egne liv og å oppnå frihet og økonomisk uavhengihet.

Ønsker du mer inrmoasjon om Gnld se www.gnld.no eller GNLD International?